mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Sinterklaas komt naar 't Eekhoornnest! 1 foto'sy

Sinterklaas komt naar 't Eekhoornnest!

De zomer is pas net voorbij maar voor u het weet is de goedheiligman alweer in 't land. Sinterklaas komt dit jaar ook naar Bungalowpark 't Eekhoornnest! 


Hij komt...  hij komt...
Op 30 november zal Sinterklaas onze haciënda bezoeken om de kinderen die op ons park verblijven te begroeten! De deuren van de haciënda gaan om 15:30 open. Daar worden de kids verwelkomd met een warm kopje chocolademelk. Zorg dat u op tijd bent want om 16:00 zal de goedheiligman zijn opwachting maken.
U kunt uw kind(eren) opgeven voor een persoonlijk verhaaltje van de Sint. Ook zal er een kadootje en uiteraard snoepgoed uitgedeeld worden. Het is de bedoeling dat u zelf het verhaaltje voor uw kind opstelt en het kadootje voor uw kind aanschaft (het kadootje mag niet duurder zijn dan €15,-).  
 
Inschrijven en het toesturen van het verhaaltje kan hier vanaf vandaag tot uiterlijk 28 november 2024. De rest van de familie is natuurlijk ook van harte welkom om dit gezellige evenement bij te wonen. Laat wel even weten met hoeveel personen u wilt komen.
 
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een onvergetelijk Sinterklaasweekend op Bungalowpark 't Eekhoornnest. 
 
Met vriendelijke groet,
 
Team 't Eekhoornnest en de Sint

   Meld uw kind(eren) hier aan                                             




Bekijk onze accommodaties